Volksbelang heeft bouwbedrijf BOTS de opdracht gegeven om ook de 4e en 5e fase van het groot onderhoud uit te voeren. BOTS heeft ook het onderhoud uitgevoerd aan de woningen in de 2e en 3e fase. Een bekend bouwbedrijf dus, die al bekend is met de woningen en de bewoners!

In september 2017 wordt gestart met de werkzaamheden in de 4e fase, Bisschop Herincxstraat e.o. Deze bewoners zijn een half jaar geleden al bezocht door Volksbelang om hen te informeren. Deze weken worden alle bewoners opnieuw bezocht door de opzichter van Volksbelang (Wout) en uitvoerder van BOTS (Meindert) voor de warme opname en kennismaking. Hierna start BOTS met alle voorbereidingen, waarna zij in september starten met de werkzaamheden. Deze moeten voor het einde van het jaar nog gereed zijn.

De voorbereidingen voor de 5e fase, Mgr. Noijenstraat e.o., worden nu ook al opgestart. De bewoners uit dit gebied worden nog voor de zomervakantie bezocht om te informeren over de werkzaamheden aan hun woning. In maart 2018 starten de werkzaamheden aan deze woningen en de woningen in deze fase worden voor de zomer van 2018 opgeleverd.