Volk041115001

Wout Vulders en Elske van Osch op bezoek bij Jose Smits (foto: Gerard van Hal)

Eind oktober is Volksbelang gestart met de huisbezoeken in de Mgr. Swinkelsstraat e.o. Bewoners van deze en omliggende straten zijn onderdeel van de 3e fase voor het groot onderhoud.

Tijdens het huisbezoek worden de bewoners geïnformeerd over de werkzaamheden die Volksbelang gaat uitvoeren. Nadat de bewoner volledig op de hoogte is van alle plannen, wordt de woning opgenomen door de opzichter en eventueel worden er aanvullende afspraken gemaakt. Aan het einde van het huisbezoek krijgen de bewoners een informatiebrochure uitgereikt met alle nodige informatie.

Bewoners hebben het resultaat in de Jan Stevensstraat gezien en mede hierdoor zijn de reacties over het groot onderhoud aan hun woning positief.  Hoewel enkele bewoners op zien tegen de overlast van het groot onderhoud, kunnen ze niet wachten totdat het klaar is.

Tot eind december 2015 vinden de huisbezoeken plaats. In het begin van 2016 wordt bekend welke aannemer het groot onderhoud gaat uitvoeren, zodat er in het voorjaar van 2016 gestart kan worden met de werkzaamheden.