In 2015 start Volksbelang met het groot onderhoud in de Leonardusbuurt. In totaal duurt het groot onderhoudsproject zo’n 8 jaar. Volksbelang start met de woningen in de Jan van der Spekstraat en Jan Stevensstraat 100 t/m 122. Volgend jaar worden de werkzaamheden voortgezet in de Mgr. Swinkelsstraat e.o.

Jan van der Spekstraat
Op donderdag 5 februari is bekend geworden dat aannemersbedrijf Hendriks Coppelmans de werkzaamheden aan de Jan van der Spekstraat gaat uitvoeren. Zij starten op maandag 13 april met de werkzaamheden.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind juni gereed. In de periode van 13 april t/m eind juni kan de Jan van der Spekstraat slecht bereikbaar zijn doordat er verschillende spullen, containers, bussen, e.d. staan geparkeerd. Als u met de auto in de Jan van der Spekstraat moet zijn, kunt u beter in een omliggende straat uw auto parkeren.

slider-wegafzetting

Jan Stevensstraat 100 t/m 122
Op 20 maart wordt bekend welk aannemersbedrijf de werkzaamheden aan de Jan Stevensstraat gaat uitvoeren. Naar verwachting wordt in deze straat eind april/ begin mei gestart met de werkzaamheden. Ook in de Jan Stevensstraat zullen de werkzaamheden eind juni klaar zijn.

Bewoners die in een woning wonen waar groot onderhoud wordt uitgevoerd, zijn door Volksbelang goed geïnformeerd en hebben een informatiebrochure ontvangen met daarin alle belangrijke informatie. Ook direct omwonenden worden door een nieuwsbrief geïnformeerd over de start van de werkzaamheden en de mogelijke (parkeer) overlast.