In de Binnenstad van Helmond is een wijkteam van de LEVgroep actief. Het wijkteam probeert al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u op weg om een oplossing te vinden, eventueel met inschakeling van mensen uit uw directe omgeving of andere vrijwilligers. En als het nodig is zorgen zij voor professionele ondersteuning van het team of van andere professionals.

Het wijkteam van de LEVgroep Binnenstad werkt voornamelijk vanuit De Fonkel, Prins Karelstraat 131. U kunt bij hen op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 binnenlopen met uw vragen. Op maandagavond tussen 19.00 en 21.00 is ook altijd iemand van het wijkteam aanwezig in de Fonkel voor uw vragen.

Sinds kort kunt u als bewoner van de Leonardusbuurt op dinsdag tussen 09.00 en 11.00 ook binnenlopen bij
’t Huukske met al uw vragen.

Sociaal wijkteam Binnenstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


v.l.n.r. boven:
Ronald van der Wegen – Maatschappelijk Werker, Lies  van Houtem – Consulent Steunpunt Mantelzorg, Elke Elling – Maatschappelijk Werker, Anke Bezemer – Consulent Steunpunt Mantelzorg, Wafae Louw – Ouderenwerker, Jochem Zwerus – Jongerenwerker

v.l.n.r. onder: Sanieda Nirhoe – Maatschappelijk Werker, Agnes de Veth – Opbouwwerker, Marie-Louise Goossens – Jongerenwerker, Sabrina Seeck – Raadslieden Werk (niet op de foto)